Vloeronderhoud

Vloerreiniging en -onderhoud vereist kennis en vakmanschap. Inzet van de juiste middelen en methoden is essentieel voor de levensduur van uw vloer. Stoltenkamp heeft veel ervaring met hoogwaardig vloeronderhoud en reinigt met state-of-the-art methoden alle soorten harde en zachte vloeren zoals tapijt, marmer, linoleum, giet en epoxy, beton en hout. Onze vakmensen kunnen de eenmalige reiniging van uw vloer verzorgen, maar Stoltenkamp adviseert ook over periodiek onderhoud. Hiermee investeert u in een langere levensduur van uw vloer, een representatieve uitstraling van uw pand en zorgt u voor een schone en gezonde werkomgeving van uw personeel.

Kristalliseren van poreuze vloeren

Natuurstenen vloeren als marmer en travertin zijn poreuze steensoorten, waar vuil en vocht makkelijk binnendringt. Stoltenkamp kan dergelijke vloeren voor u kristalliseren. Wij brengen dan een harde slijtvaste toplaag aan die de vloer beter beschermt en waarmee de glans behouden blijft. Ook is de vloer na kristallisatie makkelijker in onderhoud. Stoltenkamp heeft voor het kristalliseren de beste vakmensen en apparatuur in huis. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Vloeren

Vloeren worden in elk pand het meest intensief gebruikt waardoor een goed onderhoud van groot belang is.
Stoltenkamp bedrijfsdiensten heeft een jarenlange kennis en ervaring op het gebied van vloeronderhoud, daardoor hebben wij voor alle soorten vloeren een passende oplossing om die goed en professioneel te onderhouden.

Wij kunnen voor u alle soorten vloeren schoonmaken:

  • Reinigen van marmeren vloeren

  • Schrobben van natuurstenen vloeren

  • Opblokken van marmoleum & linoleum vloeren

  • Strippen en conserveren van linoleum vloeren

  • Hogedrukreiniging van galerijvloeren & trappenhuizen